Bolig og erhvervsejendomme

Derfor skal du vælge Laros som administrator

 

 

Som følge af mange års erfaring inden for ejendomsadministration anser vores klienter os for at være specialister inden for administration af udlejningsejendomme. Vi varetager alle former for opgaver fra enkeltstående ad-hoc opgaver til totaladministration.

Fordelen ved at vælge Laros A/S som administrator af din udlejningsejendom er, at vi med vores mangeårige kendskab til branchen har et solidt grundlag for administrationen bl.a. via veludviklede og velafprøvede arbejdsprocesser og erfarne medarbejdere, som i det daglige benytter den nyeste IT til at løse opgaverne så effektivt og professionelt som muligt.

Vi tror på, at vi når vores målsætninger bedst, når de er afstemt med vores omverden.

 

ejendomsadministration

 

Vi har med 30 år i ejendomsbranchen et solidt grundlag for at kunne samle trådene for alle interessenter omkring ejendomsinvesteringen, hvad enten det gælder de daglige rutiner eller kyndig rådgivning til udlejer.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan give dig et tilbud på administration af din udlejningsejendom.

I forbindelse med administrationen af en ejendom løser vi primært følgende opgaver:

 Opkrævninger

Forbrugsregnskaber

Betalinger

Lejerskifte

Ejendommens ansatte

Beboerkontakt

Budgettering og daglig bogføring

Regnskabsaflæggelse m.v.

Styring af tilsyn med ejendommen, ordinær vedligeholdelse m.v.

Abonnementsaftaler og forsikring

Kontakt med myndigheder

Ekstraydelser

 

Oversigten er langtfra udtømmende, og det vil i mange tilfælde være behov for at skræddersy en løsning til kundens specifikke behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så vi kan tage en drøftelse om, hvilke ydelser, Laros kan tilbyde, således at du sikres tryghed, større afkast og frihed for bekymringer.

 

Prisliste - ydelser udover normalt admininistrationshonorar

 

Kontakt Laros og få et tilbud nu!