Detaljer om lejemålet

 

Åhusene 3, 9. 1 , 8000 Aarhus C

Ved Åhusene 3,9.1 er denne eksklusive 3 værelses penthouselejlighed til leje med overtagelse hurtigst muligt. Lejligheden er med stor altan, tagterrasse og har en skøn udsigt ud over smilets by.

Her får du:

92 kvadratmeter

Stor lys opholdstue

Super lækkert køkken

2 badeværelser

Stor altan

44 kvm privat tagterrasse

Opvaskemaskine og vaske-tørremaskine

Gode naboer

Cykelparkering

1,6km til BSS

3km til Aarhus Universitet

1,3km til Banegården

Super central placering, tæt på Godsbanen og Vesterbros Torv

Hvis du ønsker en central placering, er denne lejlighed præcis den rigtige for dig. Lejligheden er beliggende i det idylliske Åhusene, tæt på midtbyen, de små specialforretninger, caféer, shopping, men samtidig i en oase af grønt.

Lejligheden passer til parret eller singlen der ønsker ro og idyl, men samtidig ikke helt kan undvære det tiltrækkende bymiljø. I cykel- eller gåafstand til det hele finder du bl.a. Universitetet, Handelshøjskolen, VIA, De bynære Havnearealer, parker og grønne områder.

Ejendommen er holdt i enkel og minimalistisk stil hvoraf indretningen er perfekt med diverse hårde hvidevare herunder vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Bedre rammer får man ikke. Til ejendommen hører parkerings- og cykelkælder, hvor det er muligt, at komme på ventelisten til en parkeringsplads.

TYPE
Bolig
STØRRELSE
92 m²
VÆRELSER
3
LEJE
13.316 pr. måned
VARME
600
LEDIG PR.
01-10-2021
DELEVENLIG
Delevenlig for 2
ALTAN
Ja
EGET KØKKEN
Ja
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Nej
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
39.947
FORUDBETALT
13.316
 

 

Ansøg om lejemålet - klik her

 

NB: En ansøgning giver ikke fortrinsret til lejemålet. De præsenterede lejemålsdata er baseret på forhåndenværende oplysninger og kan til enhver tid ændres af udlejer indtil udlejningsproceduren er tilendebragt, herunder f.eks. underskrift af samtlige parter på lejekontrakten samt lejers betaling ved indflytning.

 

Gå tilbage