Detaljer om lejemålet

 

Åhusene 3, st. 2 , 8000 Aarhus C (Reserveret)

Lejligheden er en stor, hyggelig og meget velindrettet tre-værelses lejlighed på 68 m2 og er delevenlig for to. Lejligheden har placering i stueetagen og indeholder to store værelser og en altan.

Hvis du ønsker en central placering, er denne lejlighed præcis den rigtige for dig. Lejligheden er beliggende i det idylliske Åhusene, tæt på midtbyen, de små specialforretninger, caféer, shopping, men samtidig i en oase af grønt.

Lejligheden passer til parret eller singlen der ønsker ro og idyl, men samtidig ikke helt kan undvære det tiltrækkende bymiljø. I cykel- eller gåafstand til det hele finder du bl.a. Universitetet, Handelshøjskolen, VIA, De bynære Havnearealer, parker og grønne områder.

Ejendommen er holdt i enkel og minimalistisk stil hvoraf indretningen er perfekt med diverse hårde hvidevare herunder vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Bedre rammer får man ikke. Til ejendommen hører parkerings- og cykelkælder, hvor det er muligt, at komme på ventelisten til en parkeringsplads.

TYPE
Bolig
STØRRELSE
68 m²
VÆRELSER
3
LEJE
9.012 pr. måned
VARME
500
VAND
350
ANDEN ACONTO
LEDIG PR.
01-08-2021
EGET KØKKEN
Ja
DELEVENLIG
Delevenlig for 2
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Nej
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
27.037
FORUDBETALT
9.012
 

 

 

Gå tilbage