Detaljer om lejemålet

 

Åhusene 1, 9. 2 , 8000 Aarhus C

Se lejligheden fra Hammeslag her

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne vanvittig flotte og store penthouse lejlighed i Åhusene! Lejligheden rummer hele 108 kvadratmeter, fordelt ud over 2 rummelige soveværelser, et stort badeværelse med vaskesøjle, samt et lidt mindre bad. Dertil, et stort køkken holdt i et lyst og lækkert interiør, med både kogeø og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med opholdsrummet hvor I finder plads til både et stort spisebord og loungeområde. Herudover får I hele 2 store altaner med plads til et lille loungesæt. Alt i alt, en virkelig lækker lejlighed som skal ses!

Hvis du ønsker en central placering, er denne lejlighed præcis den rigtige for dig. Ejendommen, som er beliggende i Aarhus C, er tæt på de små specialforretninger, caféer og shopping.

I cykel- eller gåafstand til det hele finder du bl.a. Universitetet, Handelshøjskolen, VIA, De bynære Havnearealer, parker og grønne områder.

Lejemålet er beliggende i velfungerende større ejendom med i alt 48 boliger.

Lejligheden er indrettet med diverse hårde hvidevare herunder vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Til ejendommen hører ydermere både parkerings- og cykelkælder, hvor det er muligt at komme på ventelisten til en parkeringsplads. Derudover er der etableret et parkanlæg med legeplads, kajakkaj og basket bane, som beboerne kan nyde godt af. På cykel og gåben kommer man hurtigt til diverse dagligvareforretninger, fitness og byens uddannelsesinstitutioner.

TYPE
Bolig
STØRRELSE
108 m²
VÆRELSER
3
LEJE
13.950 pr. måned
VARME
1.000
VAND
300
ANDEN ACONTO
LEDIG PR.
01-09-2021
EGET KØKKEN
Ja
DELEVENLIG
Delevenlig for 2
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Nej
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
41.850
FORUDBETALT
13.950
 

 

Ansøg om lejemålet - klik her

 

NB: En ansøgning giver ikke fortrinsret til lejemålet. De præsenterede lejemålsdata er baseret på forhåndenværende oplysninger og kan til enhver tid ændres af udlejer indtil udlejningsproceduren er tilendebragt, herunder f.eks. underskrift af samtlige parter på lejekontrakten samt lejers betaling ved indflytning.

 

Gå tilbage