Detaljer om lejemålet

 

Åhusene 3, 9. 3 , 8000 Aarhus C

Se lejligheden fra Hammeslag her

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne vanvittig flotte og store penthouse lejlighed i Åhusene! Lejligheden rummer hele 116 kvadratmeter, fordelt ud over 2 rummelige soveværelser, et stort badeværelse med vaskesøjle, samt et lidt mindre bad. Dertil, et stort køkken holdt i et lyst og lækkert interiør, med både kogeø og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med opholdsrummet hvor I finder plads til både et stort spisebord og loungeområde. Herudover får I hele 2 store altaner med plads til lille loungesæt, samt en stor og privat tagterrasse med udekøkken og ugeneret panorama udsigt over Aarhus’ midtby. Alt i alt, en virkelig lækker lejlighed som skal ses!

Hvis du ønsker en central placering, er denne lejlighed præcis den rigtige for dig. Lejligheden er beliggende i det idylliske Åhusene, tæt på midtbyen, de små specialforretninger, caféer, shopping, men samtidig i en oase af grønt.

Lejligheden passer til parret eller singlen der ønsker ro og idyl, men samtidig ikke helt kan undvære det tiltrækkende bymiljø. I cykel- eller gåafstand til det hele finder du bl.a. Universitetet, Handelshøjskolen, VIA, De bynære Havnearealer, parker og grønne områder.

Ejendommen er holdt i enkel og minimalistisk stil hvoraf indretningen er perfekt med diverse hårde hvidevare herunder vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Bedre rammer får man ikke. Til ejendommen hører parkerings- og cykelkælder, hvor det er muligt, at komme på ventelisten til en parkeringsplads.

TYPE
Bolig
STØRRELSE
116 m²
VÆRELSER
3
LEJE
14.950 pr. måned
VARME
1.000
VAND
500
ANDEN ACONTO
LEDIG PR.
01-07-2021
EGET KØKKEN
Ja
DELEVENLIG
Delevenlig for 2
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Nej
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
44.850
FORUDBETALT
14.950
 

 

Ansøg om lejemålet - klik her

 

NB: En ansøgning giver ikke fortrinsret til lejemålet. De præsenterede lejemålsdata er baseret på forhåndenværende oplysninger og kan til enhver tid ændres af udlejer indtil udlejningsproceduren er tilendebragt, herunder f.eks. underskrift af samtlige parter på lejekontrakten samt lejers betaling ved indflytning.

 

Gå tilbage