Detaljer om lejemålet

 

Jens Baggesens Vej 118, 3. th. , 8000 Aarhus C

På Jens Baggesensvej 118, ligger denne store 3 værelses lejlighed, og er snart klar til overtagelse. Lejligheden ligger lige over for Universitets Parken og du er altså i gåafstand til næsten alle Aarhus Universitets fakulteter. Lejligheden er super fint indrettet og består af 3 store og gode værelser, som gør den delevenlig for 2 personer. Ydermere har den et super fint køkken og bad, med både opvaskemaskine og vaskemaskine, samt brugsret til både depotrum og parkeringsplads. Her har du ligeledes nem adgang til Fitness World, Storcenter Nord og diverse dagligvareforretninger.

Hvis du ønsker en central placering, er denne lejlighed præcis den rigtige for dig. Ejendommen, som er beliggende i Aarhus C, er tæt på de små specialforretninger, caféer, shopping, brostensbelagte gader og pulserende byliv i Smilets By.

I cykel- eller gåafstand til det hele finder du bl.a. Universitetet, Handelshøjskolen, VIA, De bynære Havnearealer, parker og grønne områder.

Lejemålet er beliggende i velfungerende større ejendom med i alt 22 boliger.

TYPE
Bolig
STØRRELSE
83 m²
VÆRELSER
3
LEJE
11.999 pr. måned
VARME
500
VAND
0
ANDEN ACONTO
LEDIG PR.
01-06-2021
EGET KØKKEN
Ja
DELEVENLIG
Nej
EGET BAD
Ja
EGET TOILET
Ja
ADGANG TIL VASKERI
Nej
HUSDYR
Nej
DEPOSITUM
35.997
FORUDBETALT
11.999
 

 

Ansøg om lejemålet - klik her

 

NB: En ansøgning giver ikke fortrinsret til lejemålet. De præsenterede lejemålsdata er baseret på forhåndenværende oplysninger og kan til enhver tid ændres af udlejer indtil udlejningsproceduren er tilendebragt, herunder f.eks. underskrift af samtlige parter på lejekontrakten samt lejers betaling ved indflytning.

 

Gå tilbage